Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell yrityskauppoilla: Ostaa yli puolet suomalaisesta pelistudiosta

Manu Pitkänen

Supercell yrityskauppoilla: Ostaa yli puolet suomalaisesta pelistudiosta
Supercellin omistuspohjan muutoksista on kirjoitettu paljon uutisia, mutta yhtiö itse ei ole juurikaan ostanut toisia yhtiöitä tai omistusosuuksia niistä. Nyt Supercell on kuitenkin päätynyt ostamaan 51 prosentin osuuden suomalaisesta Frogmindista, kertoo Helsingin Sanomat.

Frogmind ei ole välttämättä pelistudiona erityisen tunnettu suuren yleisön keskuudessa, mutta sen kehittämä pelisarja voi olla paljon tutumpi. Frogmindin päätuote on palkittu Badland-peli, jossa käyttäjän tehtävänä on ohjata siilihahmoa dystopisen maailman esteiden läpi.

Omistusjärjestelyiden arvo on seitsemän miljoonaa euroa, josta kaksi miljoonaa euroa on Frogmindille annettavaa rahoitusta. Frogmindin tarkoituksena on jatkaa toimintaansa itsenäisesti, joten Badland-pelit julkaistaan jatkossakin Frogmindin kautta ja Supercell julkaisee itse omat pelinsä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja