Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Pixel kopioi iPhonen oikotieominaisuuden?

Puhelinvertailu

Googlen Pixel kopioi iPhonen oikotieominaisuuden?
Googlelta odotetaan ensi kuun alkupuolella uusia älypuhelimia, jotka kantavat ensimmäistä kertaa Pixel-brändiä. Laitteiden tekniikasta on paljastunut jo melkoisesti, mutta nyt vuodot esittelevät ominaisuutta, johon Apple käyttää painetunnistusta.

Applen viime vuonna esittelemän 3D Touchin merkittävin ominaisuus ovat kuvakkeiden painalluksen takaa avautuvat oikotiet. Nyt Android Policen mukaan Pixel-puhelimiin tulee vastaavanlaiset oikotiet, mutta tämä ei välttämättä tarkoita Applen tapaista painetunnistusta.

Uusi Pixel-puhelinten Launcher-ohjelmisto voi tuoda mukanaan esimerkiksi eleestä avautuvat valikot, mutta voi olla tietysti myös mahdollista, että painetunnistusteknologia ei ole paljastunut aiemmista vuodoista.


Teknologia ei olisi ensi kertaa käytössä Android-puhelimissa. Itseasiassa Huawei esitteli kyseisellä teknologialla varustetun Mate S:n ennen iPhone 6S:ää ja 3D Touchia. Huawein toteutus oli kuitenkin verrattain heikko, joten voi olla että teknologia saa ensimmäistä kertaa Androidilla kunnollisen toteutuksen.

Pixel-puhelin, tai todennäköisemmin Pixel-puhelimet, julkaistaan 4. lokakuuta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja