Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuore Pokémon Go -päivitys tuo takaisin aiemmin poistetun ominaisuuden

Puhelinvertailu

Tuore Pokémon Go -päivitys tuo takaisin aiemmin poistetun ominaisuuden
Pokémon Go -pelissä on jälleen mahdollista katsoa jälkikäteen, mistä Pokémonit on napattu. Ominaisuus oli käytössä, kun peli julkaistiin, mutta se poistettiin muutaman viikon jälkeen.

Peli päivittyi Androidilla versioon 0.39.0 ja iOS:lla versioon 1.9.0. Päivityksen myötä myös Incense-houkuttimen ja Pokémon GO Plus -lisävarusteen käyttö yhdessä on mahdollista. Peliin tehtiin lisäksi pieniä bugikorjauksia.
Viime viikolla peliin lisättiin kokonaan uusi ominaisuus.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja