Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snapchat-aurinkolaseilla kuvaat seuraajillesi 10 sekunnin videoita

1
Manu Pitkänen

Snapchat-aurinkolaseilla kuvaat seuraajillesi 10 sekunnin videoita
Snapchat haluaa olla paljon muutakin kuin pelkkä pikaviestipalvelu, minkä takia yhtiö päättikin nimetä itsensä uudelleen Snapiksi. Nimiuudistuksen yhteydessä yritys julkaisi uudet videokuvaukseen soveltuvat aurinkolasit.

Spectacles-aurinkolaseista löytyy kamera sekä laajakulmainen 115 asteen optiikka, jolla pyritään tallentamaan käyttäjän havaitsemasta näkökentästä mahdollisimman suuri osuus. Laseista löytyy vain yksi painike, jota painamalla videokuvaus käynnistyy. Videoiden kuvauskesto on rajoitettu 10 sekuntiin, joten ne eivät sovellu kuin ohi kiitävien hetkien taltioimiseen (eli samaan tarkoitukseen, johon myös Snapchat sopii).

Havaitsijan ja videokuvan yhteyttä on vahvistettu kuvaamalla videot ympyrämuodossa. Kun videoita katsotaan Snapchatissä, video toistuu täydellä näytöllä. Näytön ulkopuolelle jäävän osan näkee kuitenkin kääntämällä puhelinta keskipisteen ympäri. Näytöllä esitettävä videokuva siis reagoi puhelimen asentoon reaaliaikaisesti.

Erityisen iso investointi Spectacles-lasit eivät ole, sillä ne maksavat 130 dollaria.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja