Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuva Googlen Pixel-puhelimesta vuoti

2
Manu Pitkänen

Kuva Googlen Pixel-puhelimesta vuoti
Googlen on määrä esitellä ensi viikolla ensimmäiset Android Nougatiin perustuvat Pixel-puhelimet. Laitteiden teknisistä tiedoista on riittänyt puhetta jo pitkään ja joitain kuvavuotojakin on nähty.

Kuvavuodoista tunnettu Evan Blass on päässyt käsiksi HTC:n kehittämän Google Pixel -puhelimen lehdistökuvaan ja julkaissut sen VentureBeat-sivuston avustuksella. Sailfish-koodinimen saanut laite näyttää ainakin etupuolelta äärimmäisen geneeriseltä tuotokselta. Voi vain toivoa, että takapuolen muotoilulla laitteeseen on saatu lisättyä omintakeisuutta.

Google Pixelistä löytyy viiden tuuman Full HD -näyttö, 2,0 gigahertsin järjestelmäpiiri, 12 megapikselin kamera ja 8 megapikselin etukamera. Sormenjälkilukija on sijoitettu ilmeisesti takapuolelle. Markkinoille on tulossa myös 5,5 tuuman QHD-näytöllä varustettu Pixel XL -malli.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

muppis
muppis

2

Miksi näitä ns. kuvavuotoja pidetään vielä vuotoina? Niitä tulee joka tuotteesta, että eiköhän ne ole nykyään jo osa markkinointia. Saadaan aikaan hypeä, kun "vuodetaan" kuva.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja