Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi iPhone räjähti jo pakkauksessa

6
Puhelinvertailu

Uusi iPhone räjähti jo pakkauksessa
Samsungin noin kuukausi sitten aloittama takaisinkutsu Galaxy Note7 -puhelimille oli ennennäkemätön ja tuotti yhtiölle huimat tappiot. Vaikka mittakaavassaan ongelma on koettu ensimmäistä kertaa, niin poksahtelevat puhelimet eivät ole uusi ilmiö.

Nyt tästä muistuttaa myös kilpailijan laite, josta kuva on julkaistu Redditissä. Applen uutukainen saapui väitetysti kuluttajan kätösiin jo räjähtäneenä. Kuvan julkaisijan mukaan paketissa ollut puhelin oli jo räjähtänyt, joten ongelma lienee tapahtunut matkalla tehtaalta kuluttajan käsiin. Applen laadunvarmistus tuskin päästää myyntipakkauksiin näin hurjasti kärsineitä kapistuksia.

Tässä vaiheessa kuriirilla tai Applella ei ole vielä ollut mitään kommentoitavaa ja tutkimus varmasti alkaa, jos ja kun kuvan puhelin löytää tiensä palautukseen. Toistaiseksi ei voida puhua muuta kuin yksittäistapauksesta, joten paniikkiin iPhone 7 -puhelinten omistajien ei kannata mennä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Tarkkuuta nyt näihin "sensaatio" uutisiin. Kaikki tuon puhelimen omistajat voivat huokaista helpotuksesta koska:

Jos lukee artikkelin redditin puolelle, niin käyttäjä on lisännyt lisää kuvia: http://imgur.com/a/LrhYz

Eli kun katsoo puhelinta ja pakkausta, puhelin on saanut jostain hirmukovan tällin pakettiin ja siitä läpi takakuoreen kuljetuksen aikana tai missälie ja vääntynyt sen voimasta runsaasti eli ei ihmekään, että tämä olisi vaurioittanut akkua.

Ihmettelen miten joku voi olla niin tyhmä, että ei tiedä miksi tuo posahti, hienoa huomionhakua redditin OP:lla. Jos itse saisin postissa paketin joka näyttää kun sen olisi raadellut eläin, ja sen jälkeen jäänyt junan alle, palauttaisin suoraan paketin ja tekisin valituksen postiin. Turha tuota nyt on vatvoa, että missä se syy oli.

"severe impact over the container to the phone/phone itself and that caused the phone to bend hard, then battery blows up."

Summarun: tämä ei ole mitenkään valmistus vika vaan tuon s**tanan kovan kolhun joka puhelimen akkuun on tullut jostakin mistälie.

Tämä on ihan user error, tai pikemminkin kuuriirin kova käsittely error eli ei ihmekään, että luuri räjähtää jossen päältä ajaa trukilla :)

Ei voi mitenkään verrata Samsungin juttuun. case closed.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Skooopps (vahvistamaton)

2

Miten voit olla varma että pelkästään kuvien perusteella...Entä jos reikä on syntynyt räjähdyksestä. Sisältäpäin tuo näyttää tulleen tuo repeämä.

So applefanboy:
Case is still open

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Skooopps:

Miten voit olla varma että pelkästään kuvien perusteella...Entä jos reikä on syntynyt räjähdyksestä. Sisältäpäin tuo näyttää tulleen tuo repeämä.

So applefanboy:
Case is still open

Hei vahvistamaton käyttäjä.

Oletkos koskaan nähnyt miltä näyttää postin murjoma paketti verrattuna räjähtäneeseen pahvipakkaukseen? Tai nähnyt elämää niinkuin ylipäätänsä?

Se ei vain tee pakettiin tuollaista revittyä reikää eikä puhelimen lasiin tuollaista jälkeä ja vedä takapeltiä rullalle...

mäkin voisin ostaa iphonen ja hakata sen lekalla p*skaksi niin, että alkaa sauhu nousta. Ja sitten postaa redditiin ja väittää että "se oli jo tollanen ku sain sen"

Ja kuka ensinäkään vastaanottaa tuon näkösen paketin postilta/posti ei reagoi jos kuljettaa tuon näköstä lootaa? Haiskahtaa ja paljon.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hahahgoldenkebab (vahvistamaton)

5

Haha. Kunnon fanboy Golden kebab. Meni trolliin, vaikka lopulta asiaa ei voi edes sanoa trolliksi.

Mitä seuraava fanboy sanoo? Lets hear it.

Menee kyllä printscreen troll galleriaan tää. Ylimieliset fanBOYt -osioon.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Hahahgoldenkebab:

Haha. Kunnon fanboy Golden kebab. Meni trolliin, vaikka lopulta asiaa ei voi edes sanoa trolliksi.

Mitä seuraava fanboy sanoo? Lets hear it.

Menee kyllä printscreen troll galleriaan tää. Ylimieliset fanBOYt -osioon.

Miten voi olla apple fanboy jos on samsungin luuri ja muutenkin pitää enemmän sampan tuotteista? häh?

Noh jäämme odottamaan virallista vastausta applelta ja muitakin puhelimia jotka ovat räjähtäneet/nyt sinun mukaasi tulee räjähtämään kun kerta akkuvikaa komppaat. Aika noloa jos ja kun oletkin väärässä...ei voi mitään

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.