>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mies hyökkäsi Apple Storeen: Pisti laitteet palasiksi kuulalla

1
Puhelinvertailu

Mies hyökkäsi Apple Storeen: Pisti laitteet palasiksi kuulalla
Dijonilaisessa kauppakeskuksessa sattui yllättävä välikohtaus, kun ranskalaismies alkoi rikkoa metallikuulalla Apple Storessa esillä olleiden laitteiden näyttöjä.

Kauppakeskuksen vartijat puuttuivat tilanteeseen vasta kun mies oli jo poistumassa Applen liikkeestä, joten hän ehti saada varsin paljon tuhoa aikaan. Syytä miehen käytökselle ei tiedetä, mutta kuvatuilla videoilla hän puhuu kuluttajansuojasta. Ilmeisesti hänellä ja Applella on erillaiset näkemykset takuukysymyksiin liittyen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.