Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Numeroina: Näin paljon nopeampi iPhone 7 on kuin nopeimmat Androidit

1
Puhelinvertailu

Numeroina: Näin paljon nopeampi iPhone 7 on kuin nopeimmat Androidit
Applen tämänvuotinen iPhone 7 oli tietysti kautta-aikain tehokkain iPhone, mutta tällä kertaa Apple teki suorituskyvylle jotain uutta. Apple esitteli iPhonen sisältä löytyvän A10 Fusion -piirin, joka on yhtiön ensimmäinen neliytiminen iPhone-piiri.

Tämä big.LITTLE-tyylinen suoritinpiiri mahdollistaa huippusuorituskyvyn, mutta pitää samalla virransäästötilassa puhelimen akun jokseenkin siedettävästi elossa. Mikäli akkukesto ei ole huipputasoa, niin sen sijaan suorituskyky sitä on varmasti.

Kuten ylläolevista numeroista näkee, niin Applen uutuus päihittää Android-lippulaivamallit mennen tullen. GSMArenan listaaamat tulokset kertovat, että nyt iPhone jyrää Androidit yhdellä ytimellä, mutta sen lisäksi voittaa kaikki kilpailijat myös kaikissa moniydintesteissä.

Vaikka voitto monella ytimellä voi olla tulevaisuudessa jopa merkittävämpi asia kuin yhden ytimen ylivoima, niin GeekBenchin mittaamat liki kaksinkertaiset pisteet Galaxy S7:ään verrattuna ansaitsevat huomiota.


Kaikki yhdeksän testisovellusten tulosgraafia löydät GSMArenan arvostelusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja