Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Galaxy Note7 saapuu jälleen maailmanlaajuiseen myyntiin

Matti Vähäkainu

Samsungin Galaxy Note7 saapuu jälleen maailmanlaajuiseen myyntiin
Samsung on kertonut virallisesti, että Note7 on jälleen saapumassa myyntiin maailmanlaajuisesti. Jo viime kuun loppupuolella osassa markkinoista pystyi ostamaan uutta, korjattua Note7:ää, mutta pian se on saatavilla kaikkialla.

Yhtiön virallisessa tiedotteessa kerrotaan, että mm. Yhdysvalloissa viime kuussa aloitetun myynnin lisäksi 1. lokakuuta Note7 saapui myyntiin Samsungin kotimaassa. Samsungin mukaan globaali saatavuus saavutetaan "tulevien viikkojen aikana".

Tämä tarkoittanee, että uutuutta voi alkaa ostamaan Suomessakin tämän kuun aikana. Myös Puhelinvertailun testiin laite on saapumassa piakkoin, ja testaamme tietysti myös kuormittamalla akkua toden teolla.

Uuden korjatun Note7:n tunnistaa muun muassa vihreästä akkuikonista työkalupalkissa sekä lukitusnäytössä. Lisäksi laitteen paketoinissa olevasta tuotemerkinnästä löytyy neliösymboli, jolla erottaa, että ei osta akkuviasta kärsivää yksilöä.Yhtiöstä edelleen korostetaan, että kuluttajat, joilla on vanha Note7 vielä hallussaan, palauttaisivat laitteen vaihtoa varten pikimmiten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.