Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung on aloittanut Note7:n myynnin uudestaan

Matti Vähäkainu

Samsung on aloittanut Note7:n myynnin uudestaan
Samsung joutui syyskuun alussa historiallisen tilanteen eteen, kun yhtiö joutui lopettamaan uuden Galaxy Note7 -lippulaiva myynnin ja kutsumaan takaisin kaikki myyntiin saapuneet puhelimet. Ongelmana oli räjähdysaltis akku, joka on oikkuillut kymmenissä, mahdollisesti jopa sadoissa tapauksissa.

Historian laajin älypuhelinten takaisinkutsu mahdollisti tietysti puhelimen vaihtamisen johonkin toiseen malliin tai odottamisen uusien ja korjattujen Note7-puhelinten julkaisuun. Valitettavasti jälkimmäisen odotettiin kestävän ainakin kuukauden päivät.

Viikko takaisinkutsun jälkeen tiedot kuitenkin kertoivat, että ainakin Australiassa uusia laitteita olisi tulossa jo 21. päivä. Nyt Samsung on kertonut, että korjattuja Galaxy Note7 -puhelimia on saapunut tänään, 21. päivä, myyntiin myös Yhdysvalloissa.Suomessa uusien laitteiden myynti alkaa näillä näkymin ensi kuussa, mutta tarkempaa tietoa päivämääristä tai myyntiin saapuvista kappalemääristä ei ole. Mikäli vielä käytössä on alkuperäinen Galaxy Note7, niin se kannattaa poistaa käytöstä ja palauttaa jälleenmyyjälle tai Samsungille suoraan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.