Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google esitteli huippuluokan Pixel-älypuhelimen

1
Sami Koivunen

Google esitteli huippuluokan Pixel-älypuhelimen
Google on tänään julkaissut San Franciscossa järjestetyssä tapahtumassa uudet Pixel ja Pixel XL -älypuhelimet. Pixeli-puhelimien ajatellaan korvaavan aiempina vuosina esitellyt Nexus-älypuhelimet.

Full HD -näytöllä varustettu Pixel edustaa suorituskyvyltään viimeisintä tekniikkaa. Viisituumaisen puhelimesta löytyy mm. Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia, 12 megapikselin takakamera (f/2.0), kahdeksan megapikselin etukamera, 32 tai 128 gigatavua tallennustilaa mallista rippuen, 2770 milliampeeritunnin akku, USB Type C -liitäntä ja sormenjälkilukija. Pixel tukee pikalatausta ja sen luvataan tarjoavan seitsemän tuntia käyttöaikaa 15 minuutin latauksella.

Pixel XL on näytön kooltaan puoli tuumaa viisituumaista Pixeliä isompi. Teknisesti älypuhelimet ovat samankaltaiset.

Nexus-perinteiden mukaisesti Pixel julkaistaan viimeisimmällä Android-versiolla varustettuna, joka tarkoittaa tällä hetkellä Android 7.1 Nougatia. Pixelissä on myös Google Assistant sisäänrakennettuna ja Googlen omien sanojen mukaan kaikkien aikojen paras älypuhelinkamera. Google tarjoaa Pixelin ostajille rajoittamattomasti tallennustilaa Google Photosiin.


Google Pixelin lähtöhinta on Yhdysvalloissa 649 dollaria.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja