Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kuittaili Applelle kuulokeliitännästä ja muustakin

Puhelinvertailu

Google kuittaili Applelle kuulokeliitännästä ja muustakin
Google esitteli tänään uuden Pixel-puhelimen. Yhtiön uudet puhelimet ovat paitsi Googlen omaa käsialaa, mutta yhtiön kertoi, että ne tarjoavat myös markkinoiden parhaan kameran (Dx0Markin mukaan), huippunopean latauksen sekä ensimmäistä kertaa Assistant-integroinnin.

Pixelin mainosvideossa kerrotaankin kuinka laitteessa on kaikenlaista uutta, mutta uutuuksien lisäksi videossa oli yksi asia joka ei ollut uutta, mutta löysi tiensä videoon. Kyse oli tietysti 3,5 millimetrin kuulokeliittimestä, jonka Apple poisti tämänvuotisista iPhone-malleista.

Google kuittaili myös Pixel-esittelyn yhteydessä laitevalmistajille, mutta erityisesti tietysti Applelle, ulkonevasta kamerasta. Pixelissä kamera tietysti sulautuu täysin kuoren sisään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja