Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin ilmestyi uusia kameraominaisuuksia

Manu Pitkänen

WhatsAppiin ilmestyi uusia kameraominaisuuksia
WhatsApp on tullut tunnetuksi kevyenä ja selkeälinjaisena pikaviestisovelluksena, joka tarjoaa kaikki tarvittavat perusominaisuudet, muttei paljoakaan sen enempää. Nyt rönsyjä tuntuisi olevan tulossa WhatsAppiinkin, sillä yhtiö on esitellyt siihen uusia Snapchat-henkisiä ominaisuuksia.

Uusien kameraominaisuuksien keskiössä on mahdollisuus koristella emoji-kuvakkeilla, omilla piirroksilla tai hauskoilla teksteillä ottamiaan valokuvia ja videoita. Muokkauksilla hulluttelun on nähty ilmeisesti toimivan Snapchatin kohdalla niin hyvin, että samojen ominaisuuksien tuominen WhatsAppiin on koettu tarpeelliseksi pikaviestimen käytön lisäämiseksi.

Toinen Snapchatin puolelta lainattu ominaisuus on näytön käyttäminen etukameran salamana. Videokuvauksessa voi myös käyttää zoomia WhatsAppin sisäisellä kameralla kuvatessa.

Päivitetty WhatsApp-sovellus on saatavilla Androidille heti ja iPhonelle uudet ominaisuudet saapuvat lähiaikoina.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja