Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen seuraavan sukupolven piiri lyö pöytään ällistyttävät lukemat

Puhelinvertailu

Applen seuraavan sukupolven piiri lyö pöytään ällistyttävät lukemat
Vaikka joka vuosi iPhone on varustettu tehokkaammalla raudalla, niin tällä kertaa Apple uudisti suoritintaan aivan toden teolla. Uusi A10 Fusion -piiri on ensi kertaa neliytiminen ja tarjoaa huiman hyppäyksen tehossa.

Kehitys ei kuitenkaan missään nimessä lopu tähän piiriin. Seuraavaksi tulossa on todennäköisesti A10X-nimeä kantava piiri, joka onkin vuotanut suorituskykylukemineen jo Techtasticin mukaan kiinalaissivustolle. Näiden tietojen mukaan X-malli ei ole mikään pikkupäivitys sekään.

Kun A10 Fusion paransi edelliseen piiriin yhden ytimenn tulosta n. 16% ja moniydintulosta n. 12%, niin A10X:n parannukset ovat molemmilla osa-alueilla n. 20 prosentin luokkaa. Todennäköisesti piiri nähdään uusissa iPad-malleissa ja ensi vuoden iPhone 8:ssa (tai mikä sen nimi onkaan) on vieläkin tehokkaampi A11.


Jäämme innolla odottamaan millaisiin taikatemppuihin tulevat piirit kykenevät.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja