Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin ongelmat jatkuvat, nyt uusi paloturvallinen Note7 syttyi lentokoneessa

2
Matti Vähäkainu

Samsungin ongelmat jatkuvat, nyt uusi paloturvallinen Note7 syttyi lentokoneessa
Samsungin ongelmat räjähtävien Note7:n laitteiden kanssa oli pitänyt olla pitkälti menneen talven lumia, kun laitteiden takaisinkutsusta on jo kuukauden päivät ja markkinoille on tuotu jo uusia, korjattuja Note7-laitteita.

Yhdysvalloissa myynti aloitettiin uudestaan jo viime kuun lopulla, mutta ongelmat paloherkkien laitteiden kanssa eivät ole ohi. Nyt Louisvillen lentokentältä kohti Baltimorea lähdössä ollut Southwestin lento on jouduttu peruuttamaan Samsungin sytyttyä palamaan.

Ongelmasta entistä suuremman tekee se, että The Vergen haastattelussa ollut laitteen omistaja Brian Greene kertoo laitteen olleen vaihdokki, jonka piti olla turvallinen. Greene oli vieläpä siltikin noudattanut lennolla annettuja ohjeita ja sulkenut puhelimen.

Tämän jälkeen puhelin kuitenkin syttyi taskussa palamaan ja hän joutui tiputtamaan savuavan laitteen lentokoneen lattialle. Lento evakuoitiin ja peruutettiin ilman henkilövahinkoja, mutta tavaroita lentokoneesta hakenut Greenen kollega kertoi, että laite oli polttanut merkittävästi lentokoneen lattiaa.Samsung ei ole kommentoinut asiaa vielä The Vergelle, mutta selvää on, ettei tarina lopu tähän. Korealaisyhtiö joutuu varmasti vastaamaan lentoyhtiölle ja tietysti kuluttajalle miten tämä on mahdollista, ja tämä tarkoittanee myös lisäkorvauksia, jotka eivät tee Samsungin tilanteesta kovinkaan kadehdittavaa.

The Vergen raportin mukaan Greene on jo ottanut käyttöön iPhone 7:n, eikä valmistajan vaihtamisesta voi varmasti syyttää herraa itseään. Palanut laite on Louisvillen paloaseman tutkittavana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

*laskee hautakynttilän "Samsung note 7" brändin päälle*

Jos ollaan ihan rehellisiä, en ottaisi tuota puhelinta kotiini edes ilmaisena enää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja