Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sharpin uusi tekniikka mahdollistaa pyöreäkulmaiset näytöt

2
Manu Pitkänen

Sharpin uusi tekniikka mahdollistaa pyöreäkulmaiset näytöt
Japanilainen näyttöpaneelivalmistaja Sharp on esitellyt CEATEC-messuilla uusinta keksintöään: mobiililaitteille tarkoitettua näyttöä, jossa myös kulmat on taivutettu. Tähän saakka markkinoilla on nähty lähinnä puhelimia, joiden reunat on taivutettu, mutta kulmat ovat pysyneet edelleen suorina.

Sharpin uutuusnäyttö perustuu aiemmin esiteltyyn Free-Form Display -teknologiaan, joka mahdollisti IGZO LCD -näyttöjen leikkaamisen lähes minkä muotoisiksi tahansa. Tekniikkan avulla voidaan siis luoda pyöreitä tai vaikkapa "sydämenmuotoisia" näyttöjä. Eriskummallisten näyttöjen vyöryä markkinoille ei ole kuitenkaan tullut, vaikka tekniikan esittelystä on vierähtänyt jo pari vuotta.

Sharpin esittelemä Corner R -näyttötekniikka antaa puhelinvalmistajille uusia mahdollisuuksia laitteiden muotoiluun ja hyödyntää koko puhelimen tarjoamaa pinta-alaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Reunoille taivutetuissa näytöissä ei ole oikein mitään järkeä. Lisää vain valmistuskustannuksia ja heikentää ergonomiaa sekä käytettävyyttä.

Vastaa
nwind
nwind

2

Puhumattakaan kuinka rumalta tollanen näyttää :)

Nykyäänkin pitää olla panssarikalvo suojaamassa ja mitenkän nakkisormilla kulmasta on es mahdollista painaa :D Sivustot joita katsotaan, videot ja kuvat ovat suora laitaisia niin eipä se pyöristys siinä mitään muuta :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja