Galaxy Note 7:n tuotanto on keskeytetty – Operaattorit eivät halua myydä sitä enää

1
Manu Pitkänen

Galaxy Note 7:n tuotanto on keskeytetty – Operaattorit eivät halua myydä sitä enää
Samsung on päättänyt keskeyttää Galaxy Note 7 -älypuhelimien tuotannon, kertoo Wall Street Journalille puhunut sisäpiirilähde. Tuotannon keskeyttämisestä kertoo myös eteläkorealainen uutistoimisto Yonhap.

Syy puhelimien kokoonpanon lopettamiselle on viime viikolla ilmi tulleet tiedot, joiden mukaan uudet Galaxy Note 7 -älypuhelimet syttyisivät palamaan. Markkinoille elokuun aikana saapuneissa puhelimissa oli akkuongelmia, joiden takia Samsung joutui lopettamaan laitteiden myynnin hetkeksi ja vetämään markkinoille ehtineet laitteet takaisin.

Vaihdossa tarjottujen uusien Galaxy Note 7 -puhelimien piti olla turvallisia, mutta viime viikon aikana Yhdysvalloista on raportoitu ainakin viisi tapausta, jossa vaihtopuhelin on syttynyt palamaan. Eniten mediahuomiota saaneessa tapauksessa puhelin syttyi palamaan Southwest Airlinesin lennolla. Myös Etelä-Koreassa ja Taiwanissa vaihtopuhelin on syttynyt palamaan.Kärjistyneen tilanteen vuoksi yhdysvaltalaiset operaattorit AT&T ja T-Mobile ovat päättäneet lopettaa toistaiseksi Galaxy Note 7:n myynnin ja jo hankittua puhelinta vaihtamaan tulevalle asiakkaalle tarjotaan uuden Note 7:n sijaan jotakin toista laitetta tai rahoja takaisin.

Parhaat kännykkätarjoukset

vivo X80 Pro – hinta laskenut -35%

vivo X80 Pro
1569 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 2400 €

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € Hobby Hall
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.