Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta tulossa vedenkestävä Honor-älykello S1

Puhelinvertailu

Huaweilta tulossa vedenkestävä Honor-älykello S1
Huawei on tuomassa markkinoille uutta älykelloa. Uusi teaser/mainos verkossa kertoo, että S1-nimeä kantava laite esitellään kuluvan kuun 18. päivä.

Kuten GSMArena huomauttaa, Huawei on aiemmin kertonut, ettei tuo markkinoile tänä vuonna uusia Android Wear -laitteita. Niinpä kyseessä voikin olla Samsungin vaihtoehtoalustaa Tizenia käyttävä kello. Monien mielestä tämä on varmasti hyvä valinta.

Kuvan kellotaulun päällä on mallinimen lisäksi sateenpisaroita, joten kellon voi odottaa olevan vedenkestävä. Muuten teaser-kuva ei tarjoa juurikaan viitteitä laitteen ominaisuuksiin. Mikäli Samsungin tuotetta käytetään käyttöjärjestelmänä, niin olisiko mahdollista, että sisuskaluista löytyisi peräti Samsungin uusi Exynos-piirikin. Sitä ei ole tosin nähty vielä markkinoilla edes Samsungin laitteissa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja