Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung suosittelee: Lopeta Galaxy Note 7:n käyttö

1
Manu Pitkänen

Samsung suosittelee: Lopeta Galaxy Note 7:n käyttö
Samsung on – jälleen kerran – pyytänyt Galaxy Note 7:n omistajia sulkemaan lopettamaan puhelimensa käytön. Pyyntö koskettaa sekä elokuussa hankittuja laitteita että syyskuussa myyntiin tulleita uusia vaihtomalleja.

Korealaisyhtiö päätyi menettelyyn viime viikolla ilmi tulleiden tietojen johdosta. Yhdysvaltalaisissa medioissa on raportoitu näkyvästi kuinka turvallisiksi luokitellut uudet Galaxy Note 7 -puhelimet ovat syttyneet palamaan. Eniten huomiota on herättänyt Southwest Airlinesin lentokoneessa palamaan syttyneen puhelimen tapaus.

Ensimmäisissä myyntiin päässeissä puhelimissa oli ongelmia akkujen kanssa, minkä takia ne saattoivat syttyä palamaan. Samsung lopetti puhelimien myynnin ja veti viallisen laitteen pois markkinoilta. Pian uusien Galaxy Note 7 -versioiden tultua markkinoille, alkoivat raportit syttyvistä Galaxy Note 7 -puhelimista uudelleen. Samsung päätti vähän aika sitten lopettaa toistaiseksi Galaxy Note 7:n tuotannon.



Samsung ohjeistaa operaattoreita ja muita jälleenmyyjiä lopettamaan kokonaan Galaxy Note 7:n myynnin ja tarjoamaan puhelinta vaihdossa. Isot yhdysvaltalaiset operaattorit ilmoittivat jo aiemmin, etteivät ne aio enää tarjota Galaxy Note 7 -vaihtajille uutta Note 7:ää vaihdossa.

Päivitys. Samsung on päättänyt lopettaa Galaxy Note 7:n tuotannon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja