Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut kääntävät katseet Samsungin katastrofista seuraavaan Galaxy S -malliin

1
Puhelinvertailu

Huhut kääntävät katseet Samsungin katastrofista seuraavaan Galaxy S -malliin
Samsungin miljardien tappiot räjähdysalttiista Note7:stä ovat vielä pitkään hyvin muistissa, mutta yhtiöltä on tulossa aiemmin ennakoitua nopeammin uutta laitetta tilalle. Uutta nostetta haetaan huhujen mukaan tämän vuotista S7:ää pikaisemmalla aikataululla julkaistavalla Galaxy S8:lla.

Nyt tiedot kertovat, että uusi huippumalli saapuu kahtena eri versiona. Kenties tälläkin kertaa Samsungin ykkösmallia saa sekä kaarevalla että tavallisella näytöllä. Tietojen mukaan malleja erottaa jälleen myös näytön koko, joka on edelleen joko 5,1 tai 5,5 tuumaa. Voi olla, että laite muistuttaa siis melkoisesti tämänvuotista Galaxy S7:ää (kuvassa).

Lisäksi huhuissa kerrotaan, että suorittimena olisi joko Qualcommin Snapdragon 830 tai Samsungin oma Exynos 8895, mutta vielä mielenkiintoisempana yksityiskohtana laitteista löytyisi Viv AI -ääniavustaja, jonka takana on Samsungin ostama Sirin tekijöiden uusi yritys.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

"Uutta nostetta haetaan huhujen mukaan tämän vuotista S7:ää pikaisemmalla aikataululla julkaistavalla Galaxy S8:lla."

Joo kannattaa vaan hosua vielä vähän lisää. Nopeesti vaan luuria pihalle.
Sehän äsken nähtiin, että siitä seuraa vain hyvää kun ollaan liikeellä "pikaisemalla" aikataululla xD

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja