>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kysely: Liki puolet Galaxy-käyttäjistä jättämässä Samsungin

Matti Vähäkainu

Kysely: Liki puolet Galaxy-käyttäjistä jättämässä Samsungin
Räjähtäneet Galaxy Note7 -puhelimet ovat aiheuttaneet Samsungille miljardien eurojen edestä vahinkoa. Alkuun laitteet kutsuttiin takaisin ja uuden version saavuttua markkinoille koko laite kuopattiin. Tuotanto ja myynti lakkautettiin ja uudetkin puhelimet kutsuttiin takaisin. Voi kuitenkin olla, että vahinkoa on tullut paljon mainittua enemmän.

Kyselytutkimukset ovat selvittäneet Samsungin laitteita ostaneiden mielipiteitä kyseisen yhtiön laitteista. Hieman yli tuhannen yhdysvaltalaisasiakkaan kyselystä selvisi, että peräti 40 prosenttia eivät aio ostaa jatkossa Samsungin valmistamaa puhelinta. Samaa mieltä oli ensimmäisen takaisinkutsun jälkeen 34% vastanneista.

30 prosenttia Samsungin potentiaalisista hylkääjistä sanoi harkitsevansa tulevaisuudessa iPhonea ja loput pysyttäytyvät Android-laitteissa.Tämä ei kuulosta hyvältä asialta Samsungin tulevien laitteiden myynnin kannalta ja brändin luotettavuus voi heijastua jopa laitekategorioiden ylitse – lisäksi räjähtävät pesukoneet tuskin helpottavat tilannetta. On tosin huomioitava, että heti tapahtuneen jälkeen tunteet voi olla pinnassa ja todennäköisesti myöhemmin Samsungille annetaan helpommin anteeksi niinkin ikävä katastrofi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.