Sony kehittää viittä "PlayStation-peliä" mobiilin

1
Manu Pitkänen

Sony kehittää viittä PlayStation-peliä mobiilin
Viime keväänä Sony kertoi järjestelevänsä PlayStation-liiketoimintansa uudelleen ja samalla se ilmoitti uuden ForwardWorks-peliyhtiön perustamisesta. Uuden yhtiön kautta Sonyn on määrä laajentua Aasian mobiilipelimarkkinoille hyödyntämällä maailmanlaajuisesti hyvin tunnettuja PlayStation-pelisarjoja.

Uutistoimisto Nikkein mukaan ForwardWorksin kautta kehitetään parhaillaan viittä tai useampaa mobiilipeliä, jotka on suunniteltu japanilaisia ja tiettyjen muiden Aasian maiden pelaajia varten. Tällä hetkellä ei ole viitteitä siitä, että pelejä aiottaisiin julkaista Aasian ulkopuolella.

Aasiaankaan ForwardWorksin luomukset eivät saavu ihan heti, sillä Nikkein mukaan ensimmäiset julkaisut saapuvat sovelluskauppoihin vasta vuoden 2018 alussa, mutta ensimmäiset tiedot kehitteillä olevista peleistä voidaan paljastaa jo tämän vuoden aikana.

Sonyn tavoitteena on kylvää kiinnostusta mobiilipelaajiin tiettyihin pelisarjoihin, minkä toivotaan lopulta herättävän kipinän konsolipelaamisen aloittamisesta. Nikkein mukaan Sony aikoo herättää henkiin sellaisia pelisarjoja tai -hahmoja, joita ei ole saatavilla uusimmille konsoleille.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.