Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony kehittää viittä "PlayStation-peliä" mobiilin

1
Manu Pitkänen

Sony kehittää viittä PlayStation-peliä mobiilin
Viime keväänä Sony kertoi järjestelevänsä PlayStation-liiketoimintansa uudelleen ja samalla se ilmoitti uuden ForwardWorks-peliyhtiön perustamisesta. Uuden yhtiön kautta Sonyn on määrä laajentua Aasian mobiilipelimarkkinoille hyödyntämällä maailmanlaajuisesti hyvin tunnettuja PlayStation-pelisarjoja.

Uutistoimisto Nikkein mukaan ForwardWorksin kautta kehitetään parhaillaan viittä tai useampaa mobiilipeliä, jotka on suunniteltu japanilaisia ja tiettyjen muiden Aasian maiden pelaajia varten. Tällä hetkellä ei ole viitteitä siitä, että pelejä aiottaisiin julkaista Aasian ulkopuolella.

Aasiaankaan ForwardWorksin luomukset eivät saavu ihan heti, sillä Nikkein mukaan ensimmäiset julkaisut saapuvat sovelluskauppoihin vasta vuoden 2018 alussa, mutta ensimmäiset tiedot kehitteillä olevista peleistä voidaan paljastaa jo tämän vuoden aikana.

Sonyn tavoitteena on kylvää kiinnostusta mobiilipelaajiin tiettyihin pelisarjoihin, minkä toivotaan lopulta herättävän kipinän konsolipelaamisen aloittamisesta. Nikkein mukaan Sony aikoo herättää henkiin sellaisia pelisarjoja tai -hahmoja, joita ei ole saatavilla uusimmille konsoleille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.