Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kameroista tunnettu Kodak julkisti retrohenkisen Ektra-älypuhelimen

Sami Koivunen

Kameroista tunnettu Kodak julkisti retrohenkisen Ektra-älypuhelimen
Kodak on tänään kertonut tuovansa markkinoille uuden Android-käyttöjärjestelmällä varustetun Ektra-älypuhelimen. Älypuhelin tekee nimellään ja ulkomuodollaan kunniaa Kodakin 1941 Ektra -kameralle.

Ektra on jatkoa Kodakin viime vuonna julkaisemalle IM5-älypuhelimelle. Ektra on IM5:n tapaan tehty yhteistyössä brittiläisen Bullitt Groupin kanssa. Puhelimen julkaisua voidaan pitää pienenä yllätyksenä, sillä IM5 ei ollut erityisen menestyksellinen älypuhelin.

Vaikka Ektra on ilmiselvästi kamera edellä koottu älypuhelin, sen tarkoitus ei Kodakin mukaan ole taistella Google Pixelin tai Samsung Galaxy S7:n kanssa parhaan älypuhelinkameran tittelistä. Sen sijaan puhelimen myyntivalttina on erityisesti kamerakeskeinen ulkonäkö.

Nahasta ja muovista koostuvan viisituumaisen Ektran ominaisuuksiin lukeutuu Full HD -näyttö, MediaTek Helio X20 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa ja 3000 milliampeeritunnin akku. Ektran takakameran muodostaa 21 megapikselin Sony IMX230 -sensori, joka tukee 4K-videokuvausta ja sisältää optisen kuvanvakaajan. Etupuolelta löytyy 12 megapikselin kamera. Takakameran sensori on sama kuin esimerkiksi Honor 7 -älypuhelimessa ja tekniset ominaisuudet ovat muutenkin vuoden 2015 tasoa.Ektra saapuu joulukuussa Euroopan markkinoille 499 euron suositushintaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.