Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon GO laittoi liikevaihtoennätykset uusiksi

Matti Vähäkainu

Pokémon GO laittoi liikevaihtoennätykset uusiksi
Ei ole varmaan kellekään jäänyt epäselväksi, että tämän vuoden suosituin ja varmasti ainakin puhutuin mobiilisovellus on ollut Pokémon GO. Nianticin ja Nintendon tuote on laittanut massat liikkumaan Pokémon-olentojen avulla ja samalla yhtiöt ovat tietysti netonneet varsin mukavasti.

VentureBeatin kertoo nyt, että Niantic on laittanut ennätyksiä uusiksi liikevaihtorintamalla oikein toden teolla. Pokémon GO on näet ansainnut sovelluskaupoissa 600 miljoonaa dollaria nopeammin kuin mikään muu peli.

Vaikka alkurynnistyksen jälkeen tahti on hiipunut melkoisesti ja mobiilipeli on kadonnut pitkälti myös mediasta, niin se kiiruhti rajapyykkiin niin nopeasti, että Candy Crush Saga sekä Clash of Clans näyttävät amatööreiltä. Pokémon GO:lla 600 miljoonaan meni aikaa n. 90 päivää, kun Candy Crush Sagalla meni n. 200 ja Clash of Clansilla n. 500 päivää.

Lisäksi App Annien julkaisemista luvuista paljastuu, että vuoden kolmannella neljänneksellä ihmiset käyttivät lähes yhtä paljon aikaa Pokémon GO:ssa kuin seuraavassa 19 suosituimmassa pelissä yhteensä.


Vieläkö sinä pelaat Pokémon GO:ta? Vai viekö Supercellin pelit voiton?
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja