>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA aikoo vihdoin listautua pörssiin

1
Manu Pitkänen

DNA aikoo vihdoin listautua pörssiin
Suomalainen teleoperaattori DNA aikoo listautua Helsingin pörssin päälistalle. Helsingissä pörssistä löytyvät jo ennestään Elisa ja Telia.

Viime kesänä DNA kertoi aloittaneensa strategisen selvitystyön, jossa se selvitti käytännössä mahdollisuuksia listautua pörssiin. Ajatus ei ollut täysin uusi, sillä jo kesällä 2013 DNA:n kerrottiin harkitsevan laajentaa yhtiön omistuspohjaa joko myymällä omistusosuuksia pääomasijoittajille tai listautumalla pörssiin. Tuolloin suurempia muutoksia ei tehty, mutta saman vuoden syksyllä DNA:n suurin omistaja Finda Oy kasvatti omistusosuuttaan ostamalla KPY Sijoitus Oy:n DNA-osakkeet.

DNA:n suurimmat omistajat ovat Finda, PHP Holding ja Ilmarinen. Listautumisannin odotetaan koostuvan yhtiön keskeisten ja joidenkin pienempien osakkeenomistajien osakemyynnistä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.