Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung paljasti sijoittajapuhelussa Galaxy S8:n tuomia uudistuksia

Puhelinvertailu

Samsung paljasti sijoittajapuhelussa Galaxy S8:n tuomia uudistuksia
Samsung ei tule varmasti hetkeen unohtamaan räjähdysaltista Galaxy Note7:ää, mutta yhtiö koittaa pivotoida mahdollisimman nopeasti ja minimoida tässä vaiheessa tappiot. Niinpä yhtiöstä katsotaankin jo seuraavan Galaxy S -huippumallin suuntaan, vaikka ensi vuoteen on vielä pitkä aika.

Sijoittajapuhelussaan Samsung kertoi Note7:n aiheuttamista tappioista ja uskoi kasvuun jo vuoden lopulla, mutta todellinen nousu tapahtuu, kun älypuhelinmyynti saadaan jälleen luistamaan.

Tähän vastauksena on siis tietysti Galaxy S8, jota odotetaan ensi vuoden alkupuolella. Samsungin paljastikin, että tuleva malli tarjoaa herkkua muun muassa muotoilunsa (slick design), tietysti parannetun kameran sekä uudenlaisen tekoälysovelluksen muodossa.

Todennäköisesti tekoälysovellus perustuu Samsung hiljaittain ostamaan Viviin, jonka taustalta löytyy Siri-nimisen yhtiön perustaneet tekoälyosaajat. Mitä tulee muotoiluun, niin jo nykyisellää Galaxy S7 on melko sulavaa muotoilua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja