>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisa myy uutta tehopuhelinta reilulla alennuksella

1
Manu Pitkänen

Elisa myy uutta tehopuhelinta reilulla alennuksella
Sesonkikauden hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti erilaiset tarjoukset, joilla kaupat yrittävät haalia itselleen mahdollisimman paljon asiakkaita. Halloween ei ole Suomessa välttämättä samanlainen kulutusjuhla kuin Atlantin toisella puolella, mutta siitä huolimatta hyviä tarjouksia saattaa löytyä sieltä ja täältä.

Jos Sonyn ylemmän hintaluokan älypuhelimia on tullut katseltua tarkemmalla silmällä tämä syksy, niin Elisan Halloween-tarjous antaa mahdollisuuden hankkia Sonyn Xperia X Performancen varsin huokeaan hintaan. Viikonloppuna puhelinta myydään 449 eurolla eli samaan hintaan kuin teknisesti hieman vaatimattomampaa Sony Xperia X:ää, josta löytyy Snapdragon 820 -piirin sijaan hitaampi Snapdragon 650. Samasta hintaluokasta löytyy myös Huawein Honor 8 -älypuhelin, jonka Puhelinvertailu testasi hiljattain.Elisa mainostaa tarjoavansa puhelinta 250 euron alennuksella, mikä sinänsä on varmasti ihan oikein, mutta kilpailijat myyvät Xperia X Performancea yleisesti jo alle 600 eurolla. Elisan viikonlopputarjouksesta Xperia X Performancen saa kuitenkin omakseen muihinkin kauppoihin verrattuna 150 euroa edullisemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.