Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistaja kopioi Samsungin huippupuhelimen, mutta lisäsi räjähdyssuojan

1
Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistaja kopioi Samsungin huippupuhelimen, mutta lisäsi räjähdyssuojan
Viimeisen parin kuukauden aikana Samsungista puhuttaessa ei ole voinut välttyä mainitsemasta akkuongelmia. Tietysti ongelma oli rajattu vain Note7-malliin, mutta tavallinen tallaaja ei välttämättä tiedä edes eroa Note7:n ja S7:n välillä.

Tämän lisäksi ovelimmat, tai ilkeimmät, kilpakumppanit ovat ottaneet kaiken hyödyn irti Samsungin ongelmista. Yksi näistä on täysin tuntematon kiinalaisvalmistaja Elephone, joka on kopioinut Galaxy S7:n ulkonäön lähes täysin, mutta huomauttaa, että puhelin on suojattu kolmitasoisella räjähdyssuojalla.

GizChina kertoo, että näihin lukeutuu täysin turvalliseksi testattu akku, räjähdystä suojaava kalvo sekä TPU-muovista valmistettu kuori. Itse puhelin ei ole tekniikaltaan tosin Galaxy-huippuluurien tasoa. Eikä se tuli markkinoille tiettävästi muualla kuin Kiinassa.

Huvittavaa on, että jotkin kiinalaisvalmistajat kopioivat Samsungin ja Applen laitteita niin ahkerasti, että niitä on voinut epäillä – hieman kieli poskessa – jopa räjähtävän akun kopioimisesta. Voi tosin olla, että Samsung kopioi tällä kertaa Elephonea ja lisää tuleviin laitteisiin jotain räjähdyssuojausta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jkij
jkij

1

On halvempi(80%), näyttää ja tuntuu paremmalta. Se ei ole samnang. Ostakaa kaikki!!!
Ja näissä on se hyvä puoli ettei tuu vikoja. ja jos tulee voi ostaa pari uutta ja on vieläkin voitolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja