Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tietoja OnePlus 4:stä vuoti someen

Puhelinvertailu

Tietoja OnePlus 4:stä vuoti someen
Huhut ovat viimeaikoina kertoneet, että OnePlus olisi valmistelemassa uuden OnePlus 3T -mallin julkaisua. Kyseisen mallin uudistukset olisivat varsin pieniä nykyiseen huippumalliin, mutta laite julkaistaisiin melko pian. Mikälli pikkuparannukset eivät kiinnosta, niin uudet huhutiedot kertovat puolestaan ensivuotisesta OnePlus 4:stä.

Kiinalaisten suosituimpaan sosiaaliseen mediaan on vuotanut väitetysti tietoja OnePlussan tulevasta merkittävästä uudistuksesta, kertoo PhoneArena. Todennäköisesti OnePlus 4 nimellä julkaistava huippulaite sisältää väittiden mukaan vielä julkaisemattoman Snapdragon 830 -järjestelmäpiirin. Julkaisu kertoo, että puhelin julkaistaan kesä- tai heinäkuussa, joka ei sinänsä olisi mikään yllätys.

Puhelimesta löytyy tietysti uusi Android 7 Nougatiin perustuva käyttöjärjestelmä ja OnePlus 3:n 3000 milliampeeritunnin akkua huimasti suurempi 4000 mAh akku.


Tällaiset somevuodot Kiinasta kannattaa tietysti ottaa melko suurella varauksella. Erityisesti, kun julkaisuun on matkaa vielä yli puoli vuotta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja