Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu lukusovellus on nyt ilmainen Androidilla ja iOS:llä

1
Puhelinvertailu

Suosittu lukusovellus on nyt ilmainen Androidilla ja iOS:llä
Yksi suosituimmista merkitsemis- ja lukusovelluksista on päättänyt poistaa maksut Premium-sovelluksestaan. Instapaper Premium on tästä lähtien täysin ilmainen ja tarjoaa aiemmin maksulliset ominaisuudet nyt siis täysin ilman tuohta.

Yhtiö ostettiin hiljattain Pinterestin toimesta ja nyt yhdistettyään toiminnat Instapaperin maksullisuus on päätetty poistaa. Instapaperin tärkein kilpailija, Pocket, tarjoaa ilmaisen version ja kuukausimaksullisen Premium-version.

Instapaper mahdollistaa verkkoartikkelien tallennuksen myöhemmin lukemista varten. Se tarjoaa lisäksi mm. Kindleen jakamistoiminnon, ääneenlukusoittolistat, muistiinpanot ja paljon muuta.

Aiemmin Instapaper Premiumilla oli hintaa n. 3 euroa kuukaudessa, mutta nyt ominaisuudet saa ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja