Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reuters: Google uudistaa sovelluskauppaa, luottaa tekoälyyn

Puhelinvertailu

Reuters: Google uudistaa sovelluskauppaa, luottaa tekoälyyn
Voisi kuvitella, että Googlen ylivoima älypuhelinalustoissa tarkoittaisi hurjia rahavirtoja Mountain View'n suuntaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, ainakaan sillä skaalalla kuin luulisi.

Sovelluskauppojen rahasta nimittäin 65 prosenttia suuntaa Applen Cupertinoa kohti, vaikka Googlen kaupasta ladataan yli 70 prosenttia sovelluksista. Reuters kertookin, että Google on panostamassa kovasti sovelluskaupan uusimiseen.

Tämä tarkoittaa erityisesti koneoppimisen käyttämistä paremmissa hakutuloksissa, helpompien työkalujen tuomista sovelluskehittäjille ja nopeampaa sovellusten lisäysprosessia. Androidilla panostetaan kovasti myös pelaamiseen, joka on kasvanut merkittävämmäksi tulonlähteeksi.

Hiljattain Apple on parantanut sovelluskehittäjien tilannetta ja tarjoaa parempia osuuksia tuotoista. Lisäksi monet kehittäjät ovat nähneet App Storen helpompana alustana, kun Googlem ratkaisu on monimutkaisempi.


Tähän viittaa myös sovelluksia alustalta toiselle porttaava James Knight, joka Reutersin haastattelussa kertoo, että ongelmana on tällä hetkellä myös, että muutamat sovellukset vievät valtaosan pelaajista. Tähän ongelmaan Googlella ratkaisua haetaan erityisesti tekoälystä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja