Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Esitelläänkö OnePlussan välimalli jo reilun viikon päästä?

Puhelinvertailu

Esitelläänkö OnePlussan välimalli jo reilun viikon päästä?
Kiinalaisyhtiö OnePlus on viime vuoden hairahduksen jälkeen päättänyt keskittyä yhteen puhelimeen vuositasolla. Nimikkomalli olikin tänä vuonna hurjan kova paketti, ehkä jopa siitä syystä.

Jo jonkin aikaa verkossa on kuitenkin liikkunut huhuja ja vuotoja laitteesta, jota kutsutaan OnePlus 3T:ksi. Mitä tämä T-malli pitää sisällään ja milloin se olisi mahdollisesti tulossa markkinoille?

Tämän hetken tietojen mukaan kyseessä on vain suhteellisen pienillä parannuksilla varustettu malli, joka aivan viimeisimpien tietojen mukaan voidaan julkaista jo 10. päivän päästä. Hintaa puhelimella odotetaan vuodon mukaan olevan 80 dollaria enemmän kuin OnePlus 3:lla (kuvassa), eli 480 dollaria.


Mitä tulee uusiin ominaisuuksiin, niin puhelimesta löytynee OnePlus 3:n ominaisuuksien lisäksi ainoastaan nopeampi Snapdragon 821 -piiri. Pelkän suorittimen muutos vaikuttaa omituiselta, joten kannattaa vieläkin ottaa huhut varauksella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja