Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Go päivittyy: bonusta päivittäisestä aktiivisuudesta ja enemmän vaihtelua villeihin pokémoneihin

2
Sami Koivunen

Pokémon Go päivittyy: bonusta päivittäisestä aktiivisuudesta ja enemmän vaihtelua villeihin pokémoneihin
Niantic on viime päivinä tiedottanut ahkerasti suositun Pokémon Go -pelin päivityksistä.

Isoimpana uudistuksena peliin on tulossa bonusjärjestelmä, joka palkitsee pelaajaa päivittäisestä aktiivisuudesta. Bonusta voi saavuttaa käymällä päivittäin PokéStopilla ja nappaamalla pokémoneja. Esimerkiksi PokéStopin päivittäisestä vierailusta saa 500 ylimääräistä kokemuspistettä ja enemmän esineitä, kuten poképalloja. Lisäbonusta saa seitsemän päivän putkesta.

Pienempinä uudistuksina Niantic kertoi Twitterissä, että Pidgeyt ja Rattatat eivät enää kuoriudu munista ja Eevee kuoriutuu tulevaisuudessa viiden kilometrin munasta kymmenen sijaan. Rattata-, Pidgey- ja Zubat-pokémonien ilmestymistä pelissä on myös vähennetty ja muiden pokémonien esiintymistä niiden sijasta lisätty.

Niantic kertoi myös lähellä olevista Pokémonista kertovan Nearby Pokémon -ominaisuuden olevan testissä muutamissa Yhdysvaltojen osavaltiossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.