Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto: Onko tässä seuraava Nokia-älypuhelin?

Manu Pitkänen

Kuvavuoto: Onko tässä seuraava Nokia-älypuhelin?
Yhteisöpalvelu Weibossa on julkaistu kuvia puhelimen takakuoresta, jonka väitetään kuuluvan toistaiseksi julkistamattomalle "nokialaiselle". Nokia ei enää varsinaisesti osallistu puhelinliiketoimintaan, mutta brändi on lisensoitu suomalaiselle HMD Global Oy:lle.

Mikäli julkaistut kuvat ovat aitoja, noudattavat uudetkin Nokiat samankaltaista muotokieltä kuin korkeamman hintaluokan Lumiatkin. Selkein ero muotoilussa on kuitenkin se, että HMD on suunnitellut tulevan laitteensa takakuoren kokonaan metalliseksi. Lumioissa suosittiin polykarbonaattista takakuorta ja metallia käytettiin lähinnä laitteen reunoissa.

Metallisen takakuoren johdosta laitteen ylä- ja alaosaan on lisätty iPhone 7 -tyyliset antennijuovat, jotka varmistavat häiriöttömän yhteyden matkapuhelinverkkoon.

Kuvista ei voi päätellä erityisen paljoa, eikä pitkälle meneviä johtopäätöksiä kannata tehdäkään, sillä kuvien aitoudesta ei voi koskaan mennä varmuuteen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja