Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android kasvoi kaikkialla paitsi USAssa, Apple lähes päinvastoin

1
Puhelinvertailu

Android kasvoi kaikkialla paitsi USAssa, Apple lähes päinvastoin
Tutkimusyhtiö Kantar on julkaissut uusia laskelmia älypuhelinalustojen markkinaosuuksista. Uusimmat tiedot ovat syyskuulta ja ne sisältävät lukuja Euroopasta, Aasiasta ja Yhdysvalloista, joissa trendit ovat olleet hieman erilaisia.

Apple iOS on kasvattanut markkinaosuuttaan viime vuoden saman ajanjakson 29,2 prosentista 34,2 prosenttiin. Viiden prosenttiyksikön kasvu ei ole kokonaan tullut Androidin kustannuksella, mutta 2,5 prosenttia siitä on pois Googlen järjestelmältä.

USA:n lisäksi Apple on onnistunut hieman parantamaan asemiaan Isossa-Britanniassa, mutta muualla Euroopassa (ml. Saksa, Ranska, Italia) prosentit ovat pienentyneet. Erityisesti huolestuttavaa Applen kannalta on tosin Kiinan tilanne, jossa on tullut takapakkia liki 5 prosenttiyksikön verran.

Androidin tiputus Yhdysvalloissa on ainut markkinaosuuksien menetys Androidille raportoiduista maista. Muun muassa Japanissa, Kiinassa, kaikissa mukana olleissa Euroopan maissa, Australiassa ja Brasiliassa Androidin osuudet ovat olleet kasvussa. Kiinassa kasvu on ollut liki 10 prosenttiyksikköä.Androidin ainoaan tappioon Yhdysvalloissa on vaikuttanut tietysti Samsungin ongelmat Note7:n kanssa. Yhdysvalloissa Note7:ää kerettiin myydä miljoona kappaletta ennen takaisinkutsua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja