Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin pakkokeinot Note7-palautuksiin käytössä

1
Puhelinvertailu

Samsungin pakkokeinot Note7-palautuksiin käytössä
Samsung on julkaissut päivityksen räjähtelevälle Note7-käyttäjille Yhdysvalloissa, kertoo GSMarena. Päivityksen avulla Samsung pyrkii paitsi varmistamaan, ettei laite syty palamaan, niin myös pikkuhiljaa pakottamaan käyttäjiä palauttamaan vialliset laitteet.

Vaikka ihmetystä voi herättää, mikä kukaan haluaisi pitää potentiaalisesti vaarallisen älypuhelimen käytössä, niin silti Yhdysvalloissa myydyistä miljoonasta Note7-laitteesta osa on vielä markkinoilla. Samsung kertoi viime kuun loppupuolella, että se tuo laitteisiin päivityksen, joka rajoittaa akun käyttöä.

Päivitys rajoittaa akun lataamisen yli 60 prosenttiin, joka tarkoittaa tietysti liki puolet lyhyempää akkukestoa. Tämän luulisi viimeistään saavan ihmiset palauttamaan laitteet. Sama päivitys on laitettu aiemmin liikkeelle myös useissa muissa maissa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
diibistuubis (vahvistamaton)

1

Sinällään sääli, sillä Note-sarja on ollut omassa käytössä erittäin onnistunut mallisto. Tällä hetkellä Note 4 käytössä, ja tuo kynä on kyllä verraton kun siihen on työssään tottunut.

Jospa Samsung vielä jonain päivänä korvaisi Androidin Tizenillä, niin paketti olisi likipitäen täydellinen. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja