Pro Pilkki 2 Mobilelle tulossa iso grafiikkapäivitys – rikkoi Androidilla jo 100 000 latauksen rajan

Sami Koivunen

Pro Pilkki 2 Mobilelle tulossa iso grafiikkapäivitys – rikkoi Androidilla jo 100 000 latauksen rajan
Pro Pilkki 2 Mobilen Android-versio rikkoi viime viikolla merkittävän rajapyykin, kun se saavutti 100 000 latauksen rajan. Otimme selvää, missä pelin kehitys menee tällä hetkellä.

Pro Pilkki 2 Mobile julkaistiin Windows Phonelle viime vuoden lokakuussa ja Androidille kesäkuussa. Tietokonepuolella pelillä on jo yli 15 vuoden historia. Pro Pilkkiä kehittävän Procyon Productsin muodostavat Mikko Happo ja Janne Olkkonen.

Sadan tuhannen latauksen raja meni Androidilla rikki viime viikon sunnuntaina. Saavutus on merkittävä, kun ottaa huomioon, kuinka vähän peliä on markkinoitu. Suosio näkyy esimerkiksi siinä, että pelin verkkopeleissä pyörii jatkuvasti vähintään muutamia kymmeniä, mutta kellonajasta riippuen jopa satoja pelaajia yhtä aikaa.Pro Pilkin mobiiliversio on täysin yhtenevä tietokoneversion kanssa eli pelaaja voi halutessaan kilpailla älypuhelimellaan tietokoneella pelaavia ihmispelaajia vastaan. Pelin tietokoneversio päivittyi juuri versioon 1.1.5 ja peliin on suunniteltu vielä isompaa päivitystä tämän pilkkikauden aikana. Hapon mukaan tulevassa päivityksessä tulee olemaan "kokonaan uutta pelillistä sisältöä, joka helpottaa uusien pääsyä peliin sisään ja tarjoaa samalla pelin veteraaneille lukuisiksi tunneiksi mukavaa puuhasteltavaa".

Pro Pilkki 2 Mobilelle on tulossa myös tuki Full HD -resoluutiolle (1920x1080), mikä tuo peliin lisää näyttävyyttä. Uudistus on merkittävä erityisesti tablettia käyttäville pelaajille. Peliin on tulossa myös 2-4 kokonaan uutta järveä.Mobiilioptimoinnin lisäksi myös tietokonepuolelle on suunniteltu isoja grafiikkauudistuksia. Alla on muutamia teaser-kuvia siitä, miltä peli voi jo lähitulevaisuudessa näyttää. Suunnitelmissa on myös tuoda peli Windows-kauppaan Windows 8- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmien käyttäjille.Pro Pilkki 2 Mobilen voi ladata Androidille Google Play -kaupasta ja WP:lle Microsoftin sovelluskaupasta. Peliä voi kokeilla ilmaiseksi ja täyden version voi lunastaa 3,99 euron kertamaksulla. Pelin kehittäjillä on suunnitelmissa tuoda peli myöhemmin myös iOS-alustalle.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
777 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.