>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pro Pilkki 2 Mobilelle tulossa iso grafiikkapäivitys – rikkoi Androidilla jo 100 000 latauksen rajan

Sami Koivunen

Pro Pilkki 2 Mobilelle tulossa iso grafiikkapäivitys – rikkoi Androidilla jo 100 000 latauksen rajan
Pro Pilkki 2 Mobilen Android-versio rikkoi viime viikolla merkittävän rajapyykin, kun se saavutti 100 000 latauksen rajan. Otimme selvää, missä pelin kehitys menee tällä hetkellä.

Pro Pilkki 2 Mobile julkaistiin Windows Phonelle viime vuoden lokakuussa ja Androidille kesäkuussa. Tietokonepuolella pelillä on jo yli 15 vuoden historia. Pro Pilkkiä kehittävän Procyon Productsin muodostavat Mikko Happo ja Janne Olkkonen.

Sadan tuhannen latauksen raja meni Androidilla rikki viime viikon sunnuntaina. Saavutus on merkittävä, kun ottaa huomioon, kuinka vähän peliä on markkinoitu. Suosio näkyy esimerkiksi siinä, että pelin verkkopeleissä pyörii jatkuvasti vähintään muutamia kymmeniä, mutta kellonajasta riippuen jopa satoja pelaajia yhtä aikaa.Pro Pilkin mobiiliversio on täysin yhtenevä tietokoneversion kanssa eli pelaaja voi halutessaan kilpailla älypuhelimellaan tietokoneella pelaavia ihmispelaajia vastaan. Pelin tietokoneversio päivittyi juuri versioon 1.1.5 ja peliin on suunniteltu vielä isompaa päivitystä tämän pilkkikauden aikana. Hapon mukaan tulevassa päivityksessä tulee olemaan "kokonaan uutta pelillistä sisältöä, joka helpottaa uusien pääsyä peliin sisään ja tarjoaa samalla pelin veteraaneille lukuisiksi tunneiksi mukavaa puuhasteltavaa".

Pro Pilkki 2 Mobilelle on tulossa myös tuki Full HD -resoluutiolle (1920x1080), mikä tuo peliin lisää näyttävyyttä. Uudistus on merkittävä erityisesti tablettia käyttäville pelaajille. Peliin on tulossa myös 2-4 kokonaan uutta järveä.Mobiilioptimoinnin lisäksi myös tietokonepuolelle on suunniteltu isoja grafiikkauudistuksia. Alla on muutamia teaser-kuvia siitä, miltä peli voi jo lähitulevaisuudessa näyttää. Suunnitelmissa on myös tuoda peli Windows-kauppaan Windows 8- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmien käyttäjille.Pro Pilkki 2 Mobilen voi ladata Androidille Google Play -kaupasta ja WP:lle Microsoftin sovelluskaupasta. Peliä voi kokeilla ilmaiseksi ja täyden version voi lunastaa 3,99 euron kertamaksulla. Pelin kehittäjillä on suunnitelmissa tuoda peli myöhemmin myös iOS-alustalle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.