Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kulttisuosiota nauttiva Pro Pilkki 2 julkaistiin Androidille

2
Sami Koivunen

Kulttisuosiota nauttiva Pro Pilkki 2 julkaistiin Androidille
Pro Pilkki 2:n pelaaminen onnistuu nyt Android-älypuhelimilla ja -tableteilla.

Pro Pilkki 2 Mobile julkaistiin Windows Phone -alustalle viime vuoden lokakuussa. Tietokoneille pelisarjan ensimmäinen versio julkaistiin jo vuonna 1999.

Mikko Hapon ja Janne Olkkosen kehittämä peli tarjoaa kaikkiaan yli 30 erilaista vesistöä. Pilkkiminen onnistuu reaaliaikaisesti verkossa ja kisatyyppejä löytyy yli 20. Pilkkimiseen tarjotaan 38 erilaista pilkkiä, neljä erilaista vapaa ja kahdeksan erilaista syöttiä. Kalojen syöntihalukkuuteen vaikuttavat mm. vuodenaika, vuorokaudenaika, tuuli ja pilkintäsyvyys. Kokeilimme viime vuonna pelin Windows Phone -versiota.

Pro Pilkki 2 Mobile on täysin yhtenevä tietokoneversion kanssa eli pelaaja voi halutessaan kilpailla älypuhelimellaan tietokoneella pelaavia ihmispelaajia vastaan.Pro Pilkki 2 Mobilen voi ladata Androidille Google Play -kaupasta. Pelin täyden version voi ostaa 3,99 euron kertamaksulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja