Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkistaa tänään uuden mallin, mutta se lipsahtikin jo yhtiön verkkosivuille

Puhelinvertailu

OnePlus julkistaa tänään uuden mallin, mutta se lipsahtikin jo yhtiön verkkosivuille
OnePlus julkistaa tänään virallisesti uuden OnePlus 3T -mallin, joka on parannettu versio alkukesästä esitellystä OnePlus 3:sta. Osa uudistuksista onkin paljastettu jo ennakkoon muun muassa piirivalmistaja Qualcommin toimesta, mutta nyt uutuus lipsahti myös OnePlussa verkkosivustolle.

OnePlus.com:ssa laitteesta paljastui sekä ulkonäkö että tekniikka. Uudistuksista kenties merkittävin olikin jo tiedossa eli Snapdragon 821 -piiri, joka korvaa Snapdragon 820 -piirin. Tämä tuo puhelimeen edeltäjää hieman enemmän potkua ja samalla pystyy tarjoamaan paremman akkukeston, erityisesti hieman suuremman 3400 milliampeeritunnin akun kanssa.

Tähän asti pimennossa olleista uudistuksista paljastui uusi automaattitarkenteinen etukamera. OnePlus 3:ssa oleva 8 megapikselin etukamera korvataan tuplasti tarkemmalla 16 megapikselin kameralla, joka ei ole enää myöskään fixed focus -kamera, joten parempia selfie-kuvia on luvassa.OnePlus 3T on saatavilla myös 128 gigatavun versiona tavallisen 64 gigatavun mallin lisäksi. Värivaihtoehdot ovat metallinhohtoiset gunmetal ja soft gold. Muotoilu on puolestaan tuttua OnePlus 3:sta.

Luonnollisesti OnePlus on poistanut tiedot näkyvistä, mutta ne palaavat sivustolle todennäköisesti myöhemmin tänään julkistuksen jälkeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.