Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan huippupuhelin ensimmäisten joukossa myyntiin Suomessa

Puhelinvertailu

OnePlussan huippupuhelin ensimmäisten joukossa myyntiin Suomessa
OnePlus esitteli odotetusti eilen uuden OnePlus 3T -huippupuhelimen. Kaikkineen verkkoon vuotanut laite saapuu markkinoille ensimmäisten joukossa myös Suomessa.

Suomessa ensimmäisenä operaattorina laitetta alkaa myydä Elisa, joka on julkaissut laitteelle oman sivun. Ensimmäiset kappaleet myydään Helsingin Aleksanterinkadun Elisa Kulma -liikkeessä 22. marraskuuta kello 17-20, mutta valtakunnallisesti laite saapuu myyntiin 28. päivä.

Tapahtumassa on myynnissä 500 OnePlus 3T -puhelinta ja Elisan mukaan tarjolla on myös muita "mielenkiintoisia OnePlus-yllätyksiä".

OnePlus 3T on ulkoisesti OnePlus 3:n kanssa identtinen, mutta tarjoaa muun muassa hieman suuremman akun (3400 vs 3000 mAh), tarkemman automaattitarkenteisen etukameran (16 vs 8MP), uuden 128 gigatavun version sekä tietysti nopeamman ja virtapihimmän Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin.


Hintaa laitteella on 439 (64GB) tai 479 euroa (128GB) ja se tulee myyntiin kahtena värivaihtoehtona kultainen Soft Gold ja hopeinen Gunmetal.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja