Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Android ei saanutkaan kovaa haastajaa – Cyanogenin toiminta kuihtuu kasaan

1
Manu Pitkänen

Googlen Android ei saanutkaan kovaa haastajaa – Cyanogenin toiminta kuihtuu kasaan
Cyanogenin kunnianhimoisena tavoitteena oli kehittää uusi Androidiin perustuva mobiilikäyttöjärjestelmä, joka tarjoaisi selkeän vaihtoehdon Googlen tarjoamalle Androidille. Cyanogen OS:n kehitys pääsi hyvin liikkeelle, mutta tänä vuonna meno on ollut mollivoittoista.

Android Policen lähteiden mukaan Cyanogen suunnittelee uusia irtisanomisia ja niiden myötä aikoo käytännössä lopettaa nykyisen toimintansa tämän vuoden loppuun mennessä. Seattlessa sijaitsevassa päämajassa laitetaan lappu luukulle.

Huhuja Cyanogenin tarinan päättymisestä liikkui jo kesällä, jolloin yhtiö kertoi ensimmäisistä irtisanomisaikeistaan. Tuolloin yhtiö kertoi lopettavansa käyttöjärjestelmäkehityksen ja keskittyvänsä jatkossa sovelluskehitykseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja