Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asensitko iPhone-päivityksen ja akku loppuu yllättäen?

1
Puhelinvertailu

Asensitko iPhone-päivityksen ja akku loppuu yllättäen?
Note7 ei toden totta ole aikamme ainoa puhelin, joka kärsii akkuongelmista. Applella on ollut omat ongelmansa akkujen kanssa tänä vuonna, mutta tiedot iOS-päivityksen jälkeen kertovat, että ne ovat voineet pahentua vuoden saatossa.

Raportit kuluttajilta ovat kertoneet, että viime kuun 9. päivä julkaistu iOS 10.1.1 -päivitys on tuonut akkuongelmat entistä näkyvemmäksi osaksi iPhone-laitteita. Nyt yhä useammat käyttäjät valittavat puhelinten sammumisesta ennen aikojaan, josta Apple on aiemmin varoittanut varsin pientä osaa iPhone 6s -käyttäjiä.

Kiinalaisviranomaiset ovat puolestaan vakuuttaneet, että ongelma ei ole vain pienessä osassa iPhone 6s -laitteita, vaan ongelma koskee myös iPhone 6:tta, iPhone 6 Plussaa ja iPhone 6s Plussaa. Tämän lisäksi ongelmia on raportoitu myös muista laitteista ja vika todennäköisesti peräisin käyttöjärjestelmäpäivityksestä toisin kuin Applen vahvistamassa tapauksessa.


Käyttäjien puhelimet ovat sammuneet viimeaikoina, vaikka akkua pitäisi olla jäljellä vielä 30 prosenttia, kertoi Forbes viime viikolla. Tämän lisäksi laitteissa on heti uudelleenkäynnistyksen yhteydessä käyttöjärjestelmän mukaan 30 prosenttia akkua jäljellä, joka viittaisi kenties kalibrointiongelmiin.

Mikäli ongelma on todella tullut päivityksessä, niin se vaikuttaisi enemmän ohjelmisto-ongelmalta. Toisaalta Apple on korjannut vastaavanlaisia tapauksia aiemmin akkujen vaihtamisella. Olisi kuitenkin kummaa jos alla olevan twiitin kaltaiset tapahtumat, joissa viisi puhelinta alkaa yhtäkkiä oikuttelemaan päivityksen jälkeen, eivät liittyisi juuri asennettuun päivitykseen.

Nähtäväksi jää, miten Apple suhtautuu entistä selvemmin iPhoneja vaivaavaan ongelmaan ja laajentaako se ilmaisen akkukorjauksen myös muihin malleihin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja