Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia-puhelimien oikeudet siirtyivät uudelle yhtiölle – Uusia laitteita tulossa

Manu Pitkänen

Nokia-puhelimien oikeudet siirtyivät uudelle yhtiölle – Uusia laitteita tulossa
Nokian ja HMD Global Oy:n keväällä solmima strateginen tavaramerkki- ja patenttilisenssisopimus on astunut voimaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että HMD voi aloittaa liiketoimintansa Nokian tavaramerkillä varustetuilla puhelimilla yhtiölle myönnetyn lisenssin puitteissa. Sopimus antaa HMD:lle Japania lukuun ottamatta maailmanlaajuisen yksinoikeuden käyttää Nokia-tavaramerkkiä matkapuhelimissa seuraavan kymmenen vuoden ajan.

Sopimuksen nojalla Nokia saa HMD:ltä sekä tavaramerkkeihin että patentteihin liittyviä rojaltimaksuja jokaisesta Nokian tavaramerkillä myytävästä matkapuhelimesta ja tabletista. Nokia ei rahoita HMD:n toimintaa eikä omista yhtiön osakkeita. HMD:n johdossa toimii kuitenkin aiemmin Nokialla työskennelleitä henkilöitä. Lisäksi Nokia on avannut verkkosivuilleen Phones-osion, jonka hallinnoimisesta HMD on vastuussa.

Tällä hetkellä HMD:n tuotevalikoima koostuu aiemmin julkistetuista puhelimista, mutta tulevaisuudessa yhtiö aikoo esitellä myös uusia Nokia-brändillä varustettuja älypuhelimia sekä tabletteja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja