Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kaappaa Applen idean? Galaxy S8:aan ei tule kotinäppäintä

1
Manu Pitkänen

Samsung kaappaa Applen idean? Galaxy S8:aan ei tule kotinäppäintä
Ensi vuoden alussa julkaistaviin Galaxy S8 -sarjan älypuhelimiin on tulossa koko etualan kattava näyttö, kertoo Bloomberg. Applenkin on huhuttu kehittävän vastaavaa älypuhelinta ensi vuodeksi.

Koko etualan peittävä näyttö tarkoittaa käytännössä sitä, että Samsung joutuu muuttamaan kotinäppäimen virtuaaliseksi. Lisäksi etukameran ja näytön yläpuolisen kaiuttimen sijoittelua joudutaan miettimään uudelleen.

Bloombergin mukaan Samsungin tavoitteena on saada Galaxy S8 julkaisuvalmiiksi ensi vuoden maaliskuuhun mennessä. Julkaisu voi kuitenkin venähtää huhtikuun puolelle, sillä Galaxy Note 7:n kohdalla tehdyt virheet ovat tuoreena muistissa ja samankaltaista hässäkkää ei haluta enää toistaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

muppis
muppis

1

Ei tämä ole Applen idea ollenkaan. Esim. Jollan ensimmäisessä puhelimessa ei ole moista olemassakaan. Samoten Nokian N9:ssakaan sitä ei ole..
Lisäksi löytyy repullinen Android -luureja, joissa tämä ns. kotinäppäin on vain ohjelmallinen. Vähän voisi näissä uutisissa olla perspektiiviä, niitä on ja on ollut muitakin valmistajia kuin Samsung ja Apple.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja