Pokémon GOn odotettu päivitys julki – Nämä uudet Pokémonit lisättiin peliin

3
Puhelinvertailu

Pokémon GOn odotettu päivitys julki – Nämä uudet Pokémonit lisättiin peliin
Niantic on tänään odotetusti kertonut Pokémon GO -mobiilipelin uusista sisältölisäyksistä. Käytännössä pelistä löytyy ainakin kaksi täysin uutta Pokémon-hahmoa ja uusia lisätään peliin jatkuvalla syötöllä.

Tänään peliin on lisättyjä Pokémoneja ovat Togepi ja Pichu. Molemmat hahmot ovat löydettävissä munia hautomalla. Nianticin mukaan hahmolisäykset eivät pääty tähän, vaan sen tarkoituksena on laajentaa hahmovalikoimaa toisen sukupolven Pokémoneihin pikku hiljaa, näin pelaajat saadaan pidettyä kiinnostuneina paljon pitempään kuin yksittäisellä suurella päivityksellä.

Joulukuun 29. päivään saakka pelaajilla on myös mahdollisuus löytää erikois-Pikachu, jonka päässä keikkuu tonttulakki.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Vilperi13
Vilperi13

1

Lisää klikkiotsikoita. Kohta sitten vaihtuu Adblockit päälle täällä elleivät nämä lopu. Puhelinvertailu ja Afterdawn ovat kauan olleet suosikkejani tekniikkaan liittyvissä uutisissa, mutta nyt he ovat vajoamassa Maikkarin ja Iltapaskan tasolle klikkihuorailussa.

Vastaa
Teamy
Teamy

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vilperi13:

Lisää klikkiotsikoita. Kohta sitten vaihtuu Adblockit päälle täällä elleivät nämä lopu. Puhelinvertailu ja Afterdawn ovat kauan olleet suosikkejani tekniikkaan liittyvissä uutisissa, mutta nyt he ovat vajoamassa Maikkarin ja Iltapaskan tasolle klikkihuorailussa.

Viime vuoden loppupuolella julkaistussa Petteri Pyynyn kirjoittamassa artikkelissa (http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2015/10/26/adblock-tappaa-afterdawnin-vaikuta) todetaan, että 44,2% Afterdawnin käyttäjistä blokkaa jo mainokset sivustolla. Veikkaan, että osittain kyseisestä syystä clickbait-otsikoiden käyttö on välttämätöntä ylimääräisen käyttäjävirran ja sitä kautta mainostulojen tuoman liikevaihdon saavuttamiseksi. Uutisportaalien kasvanut suosio myös lisännee clickbait-otsikoiden tehokkuutta.

Koska niinkin moni kuin puolet Afterdawnin käyttäjistä blokkaa jo mainokset ja sitä kautta pienentää merkittävästi firman saamia mainostuloja, en usko että tässä vaiheessa Afterdawnilla on mitään syytä vähentää clickbait-otsikoiden määrää ja sitä kautta saamiaan mainostuloja.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vilperi13:

Lisää klikkiotsikoita. Kohta sitten vaihtuu Adblockit päälle täällä elleivät nämä lopu. Puhelinvertailu ja Afterdawn ovat kauan olleet suosikkejani tekniikkaan liittyvissä uutisissa, mutta nyt he ovat vajoamassa Maikkarin ja Iltapaskan tasolle klikkihuorailussa.

Itse etsin tämän uutisen haun kautta, kun on mennyt uutissyötteessö ohi :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.