>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vaihdatko iPhonesta Androidiin? Uusi työkalu helpottaa tietojen siirtämistä

1
Manu Pitkänen

Vaihdatko iPhonesta Androidiin? Uusi työkalu helpottaa tietojen siirtämistä
Google on päivittänyt Drive-tallennuspalvelunsa iOS-sovellusta lisäämällä siihen mahdollisuuden tietojen siirtoon vanhasta iPhonesta uuteen Android-puhelimeen. Työkalun avulla Google yrittää tehdä iPhonen vaihtamisen Android-puhelimeen aiempaa yksinkertaisempaa.

Yhteystietojen, kuvien ja kalenterimerkintöjen siirto Androidiin

Google Drive -sovellus osaa siirtää iPhoneen tallennetut yhteystiedot (puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet jne), kalenterimerkinnät ja valokuvat Androidiin. Google Driven käyttöön vaaditaan luonnollisesti Google-tili, jonka avulla tiedot myös yhdistetään uuteen Huawein, Samsungin, Sonyn tai LG:n puhelimeen. Tietojen siirtämiseksi käyttäjän ei tarvitse kuin ladata Drive-sovellus iPhoneen ja varmuuskopioida tiedot pilveen (Menu > Settings > Backup).

Kun varmuuskopiointi on tehty, niin enää ei tarvitse kuin syöttää saman Google-tilin kirjautumistiedot uuteen laitteeseen käyttöönoton yhteydessä. Tiedot siirtyvät puhelimeen automaattisesti. iOS-käyttäjiä pyydetään myös kytkemään iMessage-viestipalvelu pois päältä. Mikäli näin ei toimita, saattavat jotkut viestit ohjautua Applen viestijärjestelmään eivätkä näin tavoita koskaan sinua.Ehkä olennaisin puute Google Drive -varmuuskopioinnissa on se, ettei sillä pystytä varmuuskopioimaan SMS-tekstiviestihistoriaa. Näin ollen vanhat tekstiviestit eivät siirry uuteen laitteeseen, vaan ne jäävät Applen ekosysteemiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

puheenjohtaja
puheenjohtaja

1

Artikkeliin sen verran tarkennusta että ainakaan itsellä ei omasta google drive sovelluksesta löydy edes koko Backup-valikkoa (Menu > Settings > Backup). Käytössä uusin iPhone7, uusin IOS 10.2 ja uusin päivitetty google drive -sovellus.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.