>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Super Mario -peli saapui iOS:lle, ladattavissa ilmaiseksi

2
Puhelinvertailu

Uusi Super Mario -peli saapui iOS:lle, ladattavissa ilmaiseksi
Nintendo on julkaissut ensimmäistä kertaa mobiilipelin Applen App Store -sovelluskaupassa. Kyseessä on uusi Super Mario Run -peli, josta odotetaan ensi vuoden sensaatioita.

Super Mario Run on nyt ladattavissa ilmaiseksi iPhonelle, iPadille ja iPod Touchille. Peli esiteltiin ensimmäistä kertaa Applen syksyn lehdistötilaisuudessa, jossa esiteltiin myös iPhone 7 ja 7 Plus, Super Marion luoja Shigeru Miyamoton toimesta.

Super Mario Run on tasohyppely perinteisten Super Mario -pelien tapaan, mutta on pelattavissa puhelimen ruudulta yhdellä kädellä. Pelissä Super Mario juoksee automaattisesti ja vain hypyt sekä erikoisliikkeet tehdään näyttöä koskettamalla.

Tämän World Tour -moodin lisäksi pelissä voi haastaa kavereita Toad Rally -pelimoodissa ja luoda omaa sienivaltakuntaa Kingdom Builder -moodissa.

Tämän vuoden ehdoton mobiilipelihitti oli tietysti Pokémon GO, joka on myös Nintendon omistaman brändin tuote, mutta se on toteutettu peliyhtiö Nianticin toimesta. Super Mario Run on siis ensimmäinen Nintendon oma iOS-peli.Peli on ladattavissa ilmaiseksi, mutta vaatii noin kympin sijoituksen, jotta koko peliin pääsee käsiksi. Nintendo ei ole toistaseksi paljastanut milloin peliä voidaan odottaa Android-laitteisiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Kysyisin vain? Koskas tulee ladattavaksi windows puhelimille. Mulla MICROSOFT LUMIA 950.

Vastaa
Jukopliut
Jukopliut

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi0123:

Kysyisin vain? Koskas tulee ladattavaksi windows puhelimille. Mulla MICROSOFT LUMIA 950.

Tuskinpa tulee, Lumioiden markkinaosuus on niin hävyttömän pieni.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.