Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Knox läpäisi Suomen viranomaisten tietoturvakriteerit – Saatavilla kaikissa tämän vuoden puhelimissa

3
Manu Pitkänen

Samsung Knox läpäisi Suomen viranomaisten tietoturvakriteerit – Saatavilla kaikissa tämän vuoden puhelimissa
Samsungin Knox 2.6 -tietosuojajärjestelmä on läpäissyt Viestintäviraston Katakri 2015 -turvallisuusauditointikriteeristön (suojaustaso IV) tiedon varastoinnin osalta.

Kansallinen turvallisuusauditointikriteeristö (Katakri) on suomalaisten viranomaisten auditointityökalu, jolla arvioidaan organisaatioiden kykyä suojata viranomaisen salassa pidettävää tietoa. Tämä on kolmas kerta peräkkäin kun Samsungin Knox-tietoturvaratkaisu läpäisee Katakri-arvioinnin. Samsung kehuu uusimman sertifioinnin vahvistavan entisestään Knoxin asemaa "maailman turvallisimpana mobiilikäyttöympäristönä".

Knox on sisäänrakennettu kaikkiin Samsungin vuoden 2016 mobiilipäätelaitteisiin (Android 6.0) – ainoan poikkeuksen sääntöön tekee Android 5.1:llä varustettu Galaxy J3, johon Knoxia ei ole esiasennettu. Knoxin käyttöönotto ei vaadi käyttäjältä toimenpiteitä, vaan se puhelimen ensimmäisestä käynnistyksestä lähtien päällä.

Gartner arvioi viime keväänä mobiilitietoturvatutkimuksessaan, että Samsung Knox tarjoaa markkinoiden kattavimman mobiiliitietoturvasuojauksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja