Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Luopuuko Samsung seuraavassa Galaxy Notessa omista akuistaan?

1
Matti Vähäkainu

Luopuuko Samsung seuraavassa Galaxy Notessa omista akuistaan?
Samsungin tämä vuosi jää historiankirjoihin Galaxy Note7:n julkaisun katastrofaalisen epäonnistumisen takia. Laitteessa ollut räjähdysaltis akku maksoi yhtiöllä suoraan miljardeja ja epäsuorasti sen hinta voi olla jatkossa vieläkin kovempi.

Nyt raportit kertovat, että Samsung suunnittelee käyttävänsä ulkopuolisten akkuja tulevissa laitteissaan.

Korealaislähteen mukaan Samsung harkitsee toisen korealaisyhtiön, LG:n, akkuja. Lähteen mukaan neuvottelut LG Chemin kanssa ovat käynnissä ja mikäli sopimukseen päästään, niin Samsungin laitteista voi löytyä LG:n akkuteknologiaa ensi vuoden toisella puoliskolla.

Tämä ei siis tulisi todennäköisesti vaikuttamaan seuraavaan lippulaivapuhelimeen, Galaxy S8:aan, joka julkaistaan todennäköisesti muutaman kuukauden päästä. Ehkäpä Samsung haluaakin varmistaa, että syksyllä mahdollisesti julkistettavassa uudessa Note-laitteessa on tällä kertaa jokin muu kuin edeltävän mallin tapainen akku.Tässä vaiheessa tiedot kannattaa ottaa melko vahvalla varauksella, mutta ei olisi ihme, jos Samsung tekisi dramaattisiakin valintoja varmistaakseen tulevien puhelinten turvallisuuden.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.