Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Androidilla on taas yksi haastaja vähemmän

1
Manu Pitkänen

Googlen Androidilla on taas yksi haastaja vähemmän
Cyanogen on ilmoittanut lopettavansa palvelujensa ylläpidon joulukuun viimeisenä päivänä. Cyanogen OS -käyttöjärjestelmään perustuvien laitteiden omistajia pyydetään siirtymään CyanogenMOD-alustaan.

CyanogenMOD on kehittäjäyhteisön ylläpitämä ohjelmistohanke, jonka saatavuuteen Cyanogen-yhtiön ilmoitus toimintojen supistamisesta ei suoraan vaikuta. Lähdekoodi pysyy edelleen saatavilla kaikkia kiinnostuneita ohjelmistokehittäjiä varten.

Cyanogenin mahtipontisena tavoitteena oli horjuttaa Googlen asemaa Androidin ohjelmistokehityksessä tarjoamalla täysin Googlesta vapaa Android-versio kaikille kiinnostuneille laitevalmistajille. Projektia varten Cyanogen keräsi yhteensä 115 miljoonan dollarin edestä rahoitusta. Tämän vuoden kesästä lähtien Cyanogen on ollut kulukuurilla ja kehitystoimintaa on supistettu rajusti.

Ohjelmistokehityksestä Cyanogen ei häviä kuitenkaan tyystin, sillä yhtiö aikoo tarjota Cyanogen OS -käyttöjärjestelmän osia käytettäväksi Android-puhelimissa. Jää nähtäväksi kuinka kiinnostuneita laitevalmistajat ovat kustomoimaan Googlen Androidia Cyanogenin tarjoamilla komponenteilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja